Predsjedniku GS Fazlagiću brojne čestitke uglednih ličnosti


Novoizabranom rukovodstvu Gradjanskog saveza, na čelu sa predsjednikom Muhamedom Fazlagićem, su tokom dana pristigle brojne čestitke članstva, simpatizera i javnih ličnosti iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Među javnim ličnostima koje su uputile čestitike su i član Predsjedništva BiH Željko Komšić, bivši predsjedavajući Skupštine Republike Bosne i Hercegovine Miro Lazović, Predsjednik Liberalno Demokratske Partije Srbije Čedomir Jovanovic, dr. Emir Suljagić, osnivač Građanskog saveza Reuf Bajrović, potpredsjednik Demokratske fronte profesor dr. Dženan Djonlagić, Faruk Hadžibegić, Ademir Kenović, Dino Mustafić, Branko Tomić, Slobodan Čobo Janjuš, Nijaz Ferhatović, Jasna Gospić, Alma Čardžić, Mirza Varešanović, Tarik Hodžić, Osman Džiho, Agim Nikolić, Lilo Hadžijamakovic, Lejla Zvizdić, Sladjan Tomić, Nihad Kreševljaković, Zijad Švrakić, Mirsad Fazlagić, Edita Velić, Šemsudin Gegić, prof. Emir Ramić i mnogi drugi.

Mi u GS se iskreno zahvaljujemo svima koji su sa ogromnom dozom entuzijazma prihvatili našu odluku da nastavimo koalicione odnose sa Demokratskom frontom i članovima pokreta SPD. Bosni i Hercegovini su potrebni politički subjekti koji su spremni da preuzmu odgovornost i jučerašnje brojne reakcije su dokaz da mi u GS imamo podršku za takvo djelovanje.
Attachments area

Komentari

komentara