Održan završni predizborni skup Građanskog saveza


Završni predizborni skup Građanskog saveza održan je večeras u sarajevskom hotelu Holiday (bivši Holiday Inn) sa početkom u 19:00 sati, prenosi Oslobođenje.

Bila je to prilika da se još jednom sretnemo i porazgovaramo sa kandidatima za načelnike općina te kandidatima na listama za općinska i gradska vijeća.

Prisutnima su se obratili Reuf Bajrović, predsjednik GS-a, Emir Suljagić, predsjednik Političkog savjeta, te kandidati za načelnike općina Samir Arnautović i Halid Solaković, nositeljica liste za Općinsko vijeće Vogošća Senada Mujak, nositeljica liste za Gradsko vijeće Zenica Sena Dračić, te koordinatorica za odnose sa javnošću i kandidatkinja za Općinsko vijeće Centar Elma Karišik.

Posebnu čast nam je učinio i naš Abdulah Sidran, koji je izrazio podršku GS-u i poželio što bolji rezultat na predstojećim lokalnim izborima, saopćeno je iz Građanskog saveza BiH.

Direktan link na galeriju fotografija.

Na slijedećem video linku možete pogledati obraćanje našeg posebnog gosta Abdulaha Sidrana, te obraćanje Reufa Bajrovića, predsjednika GS-a, Emira Suljagića, predsjednika Političkog savjeta GS-a, Halida Solakovića i Samira Arnautovića, kandidata za načelnika, kao i obraćanje nekih od kandidatkinja za Općinsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima:

Komentari

komentara