Najgora vlada u istoriji KS šalje najgore praznične čestitke građanima


Današnja odluka Vlade KS da poništi svoju prethodnu odluku o povećanju cijena grijanja potvrđuje da je Građanski savez (GS) bio u pravu kada je navedenu odluku nazvao najgrubljom uvredom inteligenciji svakog poštenog građanina KS!

Podsjećamo javnost da je Vlada KS sa premijerom Konakovićem na čelu, početkom mjeseca donijela odluku o retroaktivnom povećanju cijene grijanja za 8,3% što je izazvalo opravdano negodovanje građana da je Vlada na kraju bila primorana povući vlastitu odluku.

Ovo je još jedan primjer diletantskog ponašanja Vlade premijera Konakovića koja se poigrava sa građanima bez ikakvog osjećaja za odgovornost. Neopisivi osjećaj lakoće kojom Vlada KS donosi, a zatim povlači vlastite odluke u vrlo kratkom vremenu jasno ukazuje na ono što je GS precizno detektirao da džepovi građana KS služe isključivo za podmirenje troškova pogrešnih i neodgovornih odluka definitivno najgore vlade u istoriji Kantona Sarajevo.

Laskavu titulu najgore vlade u istoriji Kantona Sarajevo opravdava i za avgust tekuće godine najavljeno poskupljenje grijanja koje će biti veće od planiranih 8,3%.

Građani Kantona Sarajevo i njihovi kućni budžeti će zasigurno dugo pamtiti ovu bajramsku hediju kantonalne SDA vlade premijera Konakovića kao i što će dugo pamtiti i fotografije blještavih raskalašenih partijskih iftara upriličenih za SDA elitu dok borci i građani nemaju za somune.

Neka i ova bajramska čestitka SDA bude na obraz i čast najgore vlade KS.

 

Komentari

komentara