Muhamed Fazlagić: Bećiroviću se ukazala istorijska šansa da jednim potezom pokaže da je državnik!


Nikome kao Denisu Bećiroviću istorija nije ukazala šansu da jednim potezom pokaže da je državnik i da tako postane najomiljeniji političar na prostoru Bosne i Hercegovine. Ne iskoristi li ukazanu priliku, postat će tragičar okolnosti i direktno odgovoran za gubitak suverena Predsjedništvo BiH što bi moglo biti pogubno za državu i građane.

Ovako je na svom Facebook profilu Muhamed Fazlagić – Fazla prokomentarisao aktuelnu predizbornu temu vezanu za (ne)mogućnost da dva kandidata ljevice uđu u Predsjedništvo BiH.

Sve se urotilo da Čović pobijedi jer je to jedini način da Bosna nestane. Dodik-Čović podnesu ostavke i tu se završava priča o cjelovitosti zemlje. Ako pobijedi Komšić onda je 2:1 u Predsjedništvu i Dodikova ostavka ne blokira rad suverena zemlje, zaključuje i poručuje Fazlagić, koji je da podsjetimo kandidat Građanskog saveza za Parlament Federacije BiH. Inače je član Predsjedništva pomenute političke opcije, a prije kandidature za federalni parlament, vratio se iz Amerike gdje je posljednjih godina živio i radio. Gostujući u programu jedne od lokalnih TV kuća je ustvrdio da je kupio kartu u jednom smjeru i prodao svoju kuću u SAD.

Komentari

komentara