Čolpa: Dodikove prijetnje više se ozbiljno ne shvataju ni u Laktašima


Izjava predsjednika Građanskog saveza Nihada Čolpe povodom najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da se entitet RS može povući iz OS BiH, VSTV i UIO:

“Građani su siti Dodikovih prijetnji koje dolaze nakon njegovih političkih poraza. Dodik se grdno vara ako misli da će tuđa djeca plaćati njegove političke cehove. Takva vremena u BiH su prošlost. Nisu građani krivi što su Dodik, Špirić i Radmanović godinama bili lideri NATO integracija BiH, da bi nakon toga odlučili da promijene svoj politički pravac, kao i da svoje milione ostave u ruske banke. Dodik treba da zna da nas u BiH ne zanima što će Dodik ostati bez para ako se zamjeri Rusiji niti želimo da mi ispaštamo zbog toga.

Uvjeren sam da Srbi kao i svi ostali narodi i građani u BiH žele da im djeca sretno žive u normalnoj državi čija je svakodnevnica pošteđena igrokaza kakve nam već godinama plasiraju Dodik i razni dodici.
Ukoliko toga postane svjestan i sam Dodik, utoliko će postojati i šansa da njegova budućnost bude nekoliko nijansi svjetlija od crnila kojim je bh. društvo zavila njegova politika.”

 

Komentari

komentara