Čedomir Jovanović, predsjednik LDP u Srbiji, uputio čestitke Građanskom savezu


Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno demokratske partije u Srbiji, uputio je čestitke Građanskom savezu za uspjeh postignut na lokalnim izborima. U pismu Jovanović pozdravlja politike i vrijednosti za koje se Građanski savez zalaže i nudi svoju podršku u daljim naporima Građanskog saveza da ojača građansku ideju u BiH.

“Poštovani,

U svoje i u ime Liberalno demokratske partije, upućujem čestitke Građanskom savezu BiH nakon završenih lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini. lzborni rezultati i uspeh koji ste postigli svedoči o razumevanju vaše politike od strane građana koji su vam dali poverenje i glas  na ovim izborima.

Politika kojoj ste dali najviše značaja u izbornoj kampanji, a koja princip građanske, moderne i uređene države minimizira na nivou lokalne zajednice, predstavlja politiku, program i inicijative koje su građani prepoznali i kojima su dali poverenje na nedeljnim izborima. Glasači koji su vama ukazali poverenje, napravili su jedan korak ka boljoj zajednici, državi, i pre svega boljem životu unutar nje. Smatram da politika za koju se borite, može biti bitan i odlučujući faktor svakoj vlasti unutar lokalne zajednice. Čestitamo i na izboru gospodina  Šuhreta Fazlića za novog gradonačelnika Bihaća i verujemo da ćе vašu programsku politiku sprovesti u najvećoj mogućoj meri i na lokalu.

U vremenu koje predstoji, nadam se da ćete učiniti sve što је u vašoj moći da društvo i zajednicu u kojoj živite učinite lepšom, boljom i naprednijom. Na tom putu, pored poverenja koje ste dobili od građana u nedelju, imate i podršku Liberalno demokratske partije  koja је uvek podržavala i nastaviće da podržava svakog ko misli da naše društvo može biti slobodno, moderno i uređeno. Vaše ideje predstavljaju primer kako bi u budućnosti trebala da izgleda politika i koncept društvenog i državnog uređenja Bosne i Hercegovine.

S poštovanjem,

Čedomir Jovanović

Predsednik Liberalno demokratske partije”

 

Komentari

komentara