Čedomir Jovanović čestitao novom predsjedniku Fazlagiću


Povodom izbora na mjesto predsjednika Građanskog saveza, gospodinu Muhamedu Fazlagiću upućujem iskrene čestitke i podršku u daljnjem radu i obavljanju ove funkcije, napisao je Čedomir Jovanović, predsjednik srbijanskog LDP-a na oficijelnom facebook profilu.

Između ostalog, napisao je i da brojna neriješena pitanja, konstantne tenzije u BiH, regionu i cijelom svijetu zahtijevaju jasan i nedvosmislen odgovor građanskih i demokratskih snaga.

– Strateško opredeljenje o saradnji Građanskog saveza i Demokratske fronte podsticaj je svim građanima koji šansu vide u mirnom i civilizovanom životu u zemlji koja je toliko propatila u prethodnom periodu. Raduje me činjenica da postoji zrelost među odgovornim ljudima u BiH da svoju saradnju produbljuju i da od toga korist imaju sva tri naroda koja žive na tom prostoru.

U ovim teškim vremenima, kada je život postao opet toliko upitan i neizvestan, solidarnost i potreba za mirom su ključne stavke, ne političkog programa, to je, jednostavno, temelj opstanka svih društava. Uvek možete računati na moju pomoć i podršku, i nadam se skorom viđanju u našem Sarajevu, naveo je Jovanović.

Komentari

komentara